доставки и плащания

Условия:

- Заявки може да се подават онлайн, по е-mail или с телефонно обаждане.

- Доставките на всички модели машини на "Elna", "Bernina", "Bernette"  и "Janome" за цялата страна са безплатни.

За всички останали марки шевни машини, гладачна техника, кроячна техника, манекени, списания, игли, ножици, резервни части, консумативи, конци и т.н. , разходите за куриерски услуги се поемат от клиента. За точна информация относно стойността на доставката - 032/62 93 16, 0879 442737 , 0879 442738

- Куриерската пратка се изпраща с карго услуги до офис на  "Econt"  или "Speedy" (по удобство на клиента) или с обикновенна пратка, в зависимост от тежестта.

- Плащането се осъществява с наложен платеж на Куриера или по банков път  срещу издадена и изпратена фактура с отбелязано плащане с платежно нареждане.

- Стандартния срок за доставка е от 1 до 3 работни дни след онлайн заявката.

- Всяка заявка се изпраща с попълнена гаранционна карта и издадена касова бележка и/или фактура.

 Уважаеми клиенти уведомяваме Ви, че във връзка с глобалната политика по отношение на сигурността, пратката Ви може да бъде обект на проверка от съответните национални служби по сигурността, което би могло да доведе до съответно забавяне на доставката.

Във връзка с разпоредбите на Закона за защита на потребителите, чрез поръчката си в този сайт потребителят се съгласява, че сключва договор за доставка и ако е извършено плащане от негова страна преди изтичането на срока по чл.55, ал.1 от ЗЗП то тази сума ще се счита за гаранционна сума за изпълнението на договора за доставка. Сумата подлежи на връщане по реда на ЗЗП в случай, че потребителят упражни правото си по чл.55, ал.1.

Ако потребителят не упражни правото си по чл.55, ал.1, след изтичането на срока по чл.55, ал.1 сумата се приема за плащане по договора (поръчката).