bernette

Имате ли много идеи - но за съжаление не и шевна машина, която може да удовлетвори творческите ви идеи? Тогава новите модели на Вernette са точно това, което търсите!

Украсете, бродирайте, или просто скъсете панталоните си  и много повече - всичко, което искате да направите, вашата Bernette може да се справи с всичко с впечатляваща лекота и надеждност. Това не е изненадващо, защото качеството на тези интелигентни машини постоянно се контролира от BERNINA.
Позволете си да се вдъхновите и да откриете колко лесно можете да приложите въображението си върху уникални дрехи, аксесоари, украса на дома и т.н. Сега можете да направите това по-лесно от всякога благодарение на многото удобни функции и възможности на машините Вernette . Искате да шиете като професионалист - лесно, удобно и забавно и на привлекателна цена? Няма проблем. С Вашата Вernette !
Bernette е марка на текстилната компания BERNINA !  
През 1989 г. Оdette - внучката на създателя на Bernina създава името Bernette - комбинация от първото й име и марката. Тя продължава да развива новата марка с интересни и модерни модели на достъпни цени.