доставки и плащания

Условия:

- Заявки може да се подават онлайн, по е-mail или с телефонно обаждане.

- Доставката на поръчки на битови шевни машини и консумативи на обща стойност над 100 лв. и до 20 кг. се извършва с куриерска фирма Speedy- икономична доставка до офис и е за сметка на търговеца. При поръчки под 100 лв. или над 20 кг. и на индустриална техника- шевна, гладачна, кроячна и др. потребителят поема куриерските разходи. За точна информация относно стойността на доставката - 032/62 93 16, 0879 442736 , 0879 442738.

- Плащането се осъществява с наложен платеж на Куриера или по банков път  срещу издадена и изпратена фактура с отбелязано плащане с платежно нареждане.

- Стандартния срок за доставка е от 1 до 3 работни дни след онлайн заявката.

- Всяка заявка се изпраща с попълнена гаранционна карта и издадена касова бележка и/или фактура.

 Уважаеми клиенти уведомяваме Ви, че във връзка с глобалната политика по отношение на сигурността, пратката Ви може да бъде обект на проверка от съответните национални служби по сигурността, което би могло да доведе до съответно забавяне на доставката.

Във връзка с разпоредбите на Закона за защита на потребителите, чрез поръчката си в този сайт потребителят се съгласява, че сключва договор за доставка и ако е извършено плащане от негова страна преди изтичането на срока по чл.55, ал.1 от ЗЗП то тази сума ще се счита за гаранционна сума за изпълнението на договора за доставка. Сумата подлежи на връщане по реда на ЗЗП в случай, че потребителят упражни правото си по чл.55, ал.1.

Ако потребителят не упражни правото си по чл.55, ал.1, след изтичането на срока по чл.55, ал.1 сумата се приема за плащане по договора (поръчката).

Моля, преди да продължите поръчката си, прочетете "Политика за поверителност"  http://ivna-bg.com/index.php?politika-za-poveritelnost,266

 и "Правила за ползване"  http://ivna-bg.com/index.php?pravila-za-polzvane,265